Mooie Kerstboom kopen in Rotterdam [Gratis Thuisbezorgt]

Kerstboom kopen Rotterdam

Een kerstboom is essentieel voor een sfeervolle Kerst bij veel gezinnen! Voordat je in Rotterdam een kerstboom gaat kopen, is het verstandig om enkele belangrijke vragen te overwegen. Er is namelijk een ruime variëteit aan kerstbomen beschikbaar, elk met unieke eigenschappen en kleuren.

Sommige bomen verliezen hun naalden, terwijl andere soorten juist bekend staan om hun naaldvastheid. Een weloverwogen keuze is dus cruciaal wanneer je op zoek gaat naar de perfecte echte kerstboom in Rotterdam.

Welke soorten zijn populair om te kopen in Rotterdam?

Om jou te helpen een goede kerstboom te kopen in Rotterdam hebben we hier alvast enkele van de meest voorkomende soorten kerstboom op een rijtje gezet. Op die manier leer je meer over de soorten kerstboom die je in Rotterdam kan plaatsen en welke kerstboom het best bij jou en je omstandigheden past.

Adressen voor Echte Kerstboom kopen Rotterdam

In Rotterdam zijn er diverse locaties waar je een prachtige kerstboom kunt kopen, elk met zijn eigen unieke sfeer en aanbod. Hier zijn enkele opties:

  1. Kerstboomthuisgeleverd.nl: Koop je kerstboom online via deze link en ontvang gratis bezorging in Rotterdam!
  2. De Kerstmarkt van Trompenburg: Gelegen in de botanische tuinen van Trompenburg, biedt deze markt van 8 tot 10 december een sfeervolle ervaring met lokale ondernemers en een variëteit aan kerstbomen en vers groen.
  3. Eendrachtsplein: Een iconische locatie voor Rotterdammers om een kerstboom te kopen. Bij Kerstbomen Rotterdam kun je kiezen uit verschillende soorten zoals Fijnspar, Nordmann of Blauwspar. Extra gemak wordt geboden met de mogelijkheid voor thuisbezorging.
  4. Lokale Bloemenzaken: Verschillende bloemenwinkels in Rotterdam, zoals Syl’s FlowerPower op de Meent of Bloemenboetiek ’t Bolletje op de Lusthofstraat, bieden kleine kerstbomen, kerststerren en mooie boeketten aan.
  5. Stadstuinman: Op locaties zoals Katendrecht (Deliplein) en Hillegersberg (Molenlaan) kun je van 1 tot 22 december terecht voor een verscheidenheid aan kerstbomen, van Nordmann tot Blauwspar en Servische spar.
  6. Tuincentra en Bouwmarkten: Bij diverse tuincentra zoals Intratuin en bouwmarkten zoals Praxis, Gamma en Karwei kun je gemakkelijk een kerstboom aanschaffen. Deze plekken bieden vaak ook een uitgebreid assortiment aan kerstdecoraties.
  7. Weekmarkten: Bij de markt op de Binnenrotte en andere weekmarkten in Rotterdam kun je tijdens je reguliere boodschappen ook kerstbomen en kerstgerelateerde artikelen vinden.

Elk verkooppunt biedt een unieke ervaring en sfeer, perfect voor het vinden van jouw ideale kerstboom in Rotterdam.

Populaire kerstbomen om te kopen in Rotterdam:

Nordmann

De Nordmann is een erg populaire kerstboom om te kopen in Rotterdam. Deze boom is diepgroen en heeft heel erg mooie takken die maar al te vaak tot mooie groene kransen gevormd worden. De Normann heeft erg stevige takken waar je makkelijk wat zwaardere ornamenten en kerstballen aan wil hangen. Daarnaast zijn de naalden van deze boom niet te scherp en buigen ze mee zodat het niet al te moeilijk is om de versieringen in de boom te hangen. Een Nordmann kopen in Rotterdam is dan ook een goed idee wanneer je graag heel veel versieringen in de boom hangt.

Fraseri Kerstboom met kluit

De Fraseri spar is de perfecte boom om met kerstmis te zetten. De mooie naalden die op deze boom groeien zijn wat langer dan naalden van andere kerstbomen, en schitteren zilvergroen in het licht.

Wanneer je een Fraseri aankoopt weet je dat er genoeg plek is tussen de takken om de kerstballen tot zijn recht te laten komen. Daarnaast zijn de takken ook erg sterk zodat je ook aan de Fraseri spar makkelijk wat zwaardere ornamenten en kerstballen kan hangen.

De Fraseri behoud de naalden erg goed en wordt een steeds populairdere kerstboom om te kopen in Rotterdam.

Omorika kopen in Rotterdam

Wil jij een grote kerstboom kopen in Rotterdam? Dan kan je kiezen om een Omorika aan te kopen. Deze mooie kerstboom heeft een donkergroene kleur met erg lange naalden.

De boom heeft wel naalden die prikken en de takken zijn niet zo sterk. Het is dus zaak om deze boom niet te overladen met versieringen. De Omorika kreeg zijn naam omdat hij wel tot 90 meter hoog kan groeien!
De Omorika werd de laatste jaren heel wat populairder bij gezinnen in Rotterdam omdat de Omorika een lagere kostprijs heeft dan andere kerstbomen.

Blauw Spar

De Blauw spar heeft sterke takken en heeft een erg mooie kerstboom vorm. Net omdat de blauwe spar erg sterke takken heeft kan je hier makkelijk zware ornamenten aan hangen.

De Blauw Spar is een goede koop in Rotterdam wanneer je op zoek bent naar een sterke boom met donkergroene en zilverkleurige naalden. De naalden zien er in het licht soms ook wat blauwkleurig uit – waar deze spar natuurlijk zijn naam vandaag heeft.

Minder populaire kerstbomen om te kopen in Rotterdam

Balsemzilverspar

De Balsemzilverspar is een mooie donkergroene boom met flexibele en erg lichte takken waar je beter niet al te zware versieringen in hangt.

De boom is niet zo bekend in Nederland en ook niet in Rotterdam omdat de Balsemzilverspar een lastige spar is om de telen. Als je er eentje weet te bemachtigen, dan behouden de kerstbomen wel lang hun naalden en de boom ruikt erg lekker

Douglasspar

De Douglasspar is een prachtige kerstboom met zachte en glanzende groene naalden.

De Douglasspar is niet bekend in Nederland, en wordt met name verkocht in Amerika. Ook in Rotterdam is het erg lastig om dit type spar te vinden. De Douglasspar is namelijk een erg mooie boom maar de takken groeien erg dicht bij elkaar.

Nobilis

De taken van deze den worden erg vaak gebruikt als decoratie op de tafel. Natuurlijk kan je deze den ook makkelijk als kerstboom gebruiken. Deze kerstboom behoudt het langste de naalden van alle soorten, en is een van de mooiste kerstbomen om te zien. Helaas erg lastig om te telen, en daardoor nauwelijks verkrijgbaar in Nederland.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook