Extra last-minute bezorgmoment op Zaterdag!

De beste kerstbomen om te kopen in Rotterdam

Kerstboom kopen Rotterdam

Een kerstboom is voor veel gezinnen onontbeerlijk voor een goede Kerst! Toch is het een goed idee om jezelf enkele vragen te stellen voor je een kerstboom koopt. Er zijn namelijk een heleboel verschillende kerstbomen in een heleboel kleuren. Daarnaast zijn er eveneens kerstbomen die hun naalden verliezen – maar evengoed kerstbomen die geen naalden laten vallen. Denk dus goed na voor je een kerstboom wil gaan kopen in Rotterdam.

Welke soorten zijn populair om te kopen in Rotterdam?

Om jou te helpen een goede kerstboom te kopen in Rotterdam hebben we hier alvast enkele van de meest voorkomende soorten kerstboom op een rijtje gezet. Op die manier leer je meer over de soorten kerstboom die je in Rotterdam kan plaatsen en welke kerstboom het best bij jou en je omstandigheden past.

Populaire kerstbomen om te kopen in Rotterdam:

Nordmann

De Nordmann is een erg populaire kerstboom om te kopen in Rotterdam. Deze boom is diepgroen en heeft heel erg mooie takken die maar al te vaak tot mooie groene kransen gevormd worden. De Normann heeft erg stevige takken waar je makkelijk wat zwaardere ornamenten en kerstballen aan wil hangen. Daarnaast zijn de naalden van deze boom niet te scherp en buigen ze mee zodat het niet al te moeilijk is om de versieringen in de boom te hangen. Een Nordmann kopen in Rotterdam is dan ook een goed idee wanneer je graag heel veel versieringen in de boom hangt.

Fraseri

De Fraseri spar is de perfecte boom om met kerstmis te zetten. De mooie naalden die op deze boom groeien zijn wat langer dan naalden van andere kerstbomen, en schitteren zilvergroen in het licht.

Wanneer je een Fraseri aankoopt weet je dat er genoeg plek is tussen de takken om de kerstballen tot zijn recht te laten komen. Daarnaast zijn de takken ook erg sterk zodat je ook aan de Fraseri spar makkelijk wat zwaardere ornamenten en kerstballen kan hangen.

De Fraseri behoud de naalden erg goed en wordt een steeds populairdere kerstboom om te kopen in Rotterdam.

Omorika kopen in Rotterdam

Wil jij een grote kerstboom kopen in Rotterdam? Dan kan je kiezen om een Omorika aan te kopen. Deze mooie kerstboom heeft een donkergroene kleur met erg lange naalden.

De boom heeft wel naalden die prikken en de takken zijn niet zo sterk. Het is dus zaak om deze boom niet te overladen met versieringen. De Omorika kreeg zijn naam omdat hij wel tot 90 meter hoog kan groeien!
De Omorika werd de laatste jaren heel wat populairder bij gezinnen in Rotterdam omdat de Omorika een lagere kostprijs heeft dan andere kerstbomen.

Blauw Spar

De Blauw spar heeft sterke takken en heeft een erg mooie kerstboom vorm. Net omdat de blauwe spar erg sterke takken heeft kan je hier makkelijk zware ornamenten aan hangen.

De Blauw Spar is een goede koop in Rotterdam wanneer je op zoek bent naar een sterke boom met donkergroene en zilverkleurige naalden. De naalden zien er in het licht soms ook wat blauwkleurig uit – waar deze spar natuurlijk zijn naam vandaag heeft.

Minder populaire kerstbomen om te kopen in Rotterdam

Balsemzilverspar

De Balsemzilverspar is een mooie donkergroene boom met flexibele en erg lichte takken waar je beter niet al te zware versieringen in hangt.

De boom is niet zo bekend in Nederland en ook niet in Rotterdam omdat de Balsemzilverspar een lastige spar is om de telen. Als je er eentje weet te bemachtigen, dan behouden de kerstbomen wel lang hun naalden en de boom ruikt erg lekker

Douglasspar

De Douglasspar is een prachtige kerstboom met zachte en glanzende groene naalden.

De Douglasspar is niet bekend in Nederland, en wordt met name verkocht in Amerika. Ook in Rotterdam is het erg lastig om dit type spar te vinden. De Douglasspar is namelijk een erg mooie boom maar de takken groeien erg dicht bij elkaar.

Nobilis

De taken van deze den worden erg vaak gebruikt als decoratie op de tafel. Natuurlijk kan je deze den ook makkelijk als kerstboom gebruiken. Deze kerstboom behoudt het langste de naalden van alle soorten, en is een van de mooiste kerstbomen om te zien. Helaas erg lastig om te telen, en daardoor nauwelijks verkrijgbaar in Nederland.

Waar kun je een kerstboom kopen in Rotterdam?

Wil jij een kerstboom kopen in Rotterdam? Dan heb je keuze uit een groot aantal soorten kerstboom. Kijk zeker eens in onze online winkel zodat je makkelijk en snel een kerstboom online kan bestellen en thuis kan laten bezorgen in Rotterdam! Doe met bovenstaande uitleg ook je voordeel als je in een andere stad woont!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook