Extra last-minute bezorgmoment op Zaterdag!

Kerstboom kopen Amsterdam

Kerstboom kopen Amsterdam

Particulier

Voor de particulier is het kopen van een kerstboom vaak de start van een gezellige periode. Vaak gaat men met er met het hele gezin opuit om de mooiste boom te kopen. Maar stel het regent, je hebt geen auto of gewoon geen zin om een kerstboom te gaan halen. Dan is het bestellen bij een webshop een uitkomst. De eigenaren van de webshop telen de kerstbomen met de grootst mogelijk zorg, zo zijn ze er zeker van dat ze de koper kunnen voorzien van een prachtige kerstboom, die lang zijn naalden behoudt. Want dat wil je natuurlijk. Je kunt dan lekker vanaf de bank online een kerstboom bestellen. Deze wordt dan aan je voordeur bezorgd, op een moment dat het jou uitkomt.

Sportscholen

Sportscholen werken samen met kerstboomleveranciers, door bijvoorbeeld een leuke win-actie te organiseren voor hun klanten. Er wordt dan een aantal kerstbomen op de afgesproken locatie geleverd, waar de winnaars de boom op kunnen halen.

Hotelketens

Ook hotelketens bestellen hun kerstboom vaak online. Medewerkers hebben geen tijd om de kerstboom te kopen bij een verkooppunt en kiezen voor het gemak van het online bestellen. Tegenwoordig kunnen de kerstbomen geïmpregneerd worden met een brandvertragend middel dat voldoet aan de ISO 6940 & 6941 norm en de nieuwe Europese normen (NEN) 1101 & 110.

Kantoren

De reden dat kantoren vaak een kerstboom online bestellen is dat ze met één bestelling vanuit het hoofdkantoor, de bomen op diverse locaties door het land kunnen laten bezorgen. De afzonderlijke locaties hebben er geen werk mee en de kantoren zijn verzekerd van een mooie boom gedurende de feestdagen.

Soorten boom

Welke boom kies je voor in een sportschool, hotel of kantoor? Wanneer je verzekerd wil zijn van een boom die zijn naalden lang vasthoudt, dan kies je voor een Nordmann. Het liefst de gezaagde variant, want die kun je gemakkelijk in een kerstboomstandaard neerzetten. Het Easy-fix systeem is daar een voorbeeld van. Bestel je de boom bij een webshop van die het Easy-fix systeem leveren, dan zijn alle bomen altijd voorzien van een voorgeboord gat aan de onderkant. Het Easy-fix systeem zorgt ervoor dat je de boom binnen 10 seconden recht hebt staan. Er is ook een waterreservoir aanwezig; geef de boom om de dag water. Dit verlengt de levensduur. Zeker de eerste dagen is het belangrijk dat de boom genoeg kan ‘drinken’. De kerstboom gaat namelijk van een koud en vochtig klimaat, naar een warme, droge omgeving.

In de regio Amsterdam zijn er dus genoeg keuzes als het gaat om het kopen van een kerstboom. Inmiddels volgen er steeds meer belangrijke steden, denk aan bijvoorbeeld Utrecht of Den Haag. Maak dus voor jezelf uit of je gaat voor de gezelligheid bij het kopen van een boom bij een verkooppunt, of het gemak bij het online kopen. Ook bedrijfsmatig zijn er dus voldoende opties. De kerstboomleveranciers hebben veel ervaring, neem dus gerust contact op wanneer je twijfelt over de keuze van een boom. Zij staan je graag te woord en helpen je met het maken van een keuze.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook