Duurzame Kerstboom Kopen Amsterdam [Gratis Thuisbezorgd]

Kerstboom thuisbezorgd gratis

In Amsterdam transformeert kerst de stad in een levend sprookje. Met glinsterende grachten en gezellige lichtjes komt de magie van het seizoen tot leven. Het middelpunt van deze betovering? De echte kerstboom. Deze natuurlijke schoonheden zijn niet alleen een symbool van de feestdagen, maar ook een toonbeeld van duurzaamheid.

Kiezen voor een echte kerstboom in Amsterdam kopen is een stap richting een groenere kerst. Deze bomen, duurzaam gekweekt met respect voor de natuur, vertegenwoordigen een hernieuwbare bron die bijdraagt aan een beter milieu. In dit artikel ontdek je de beste plekken in de stad om zo’n duurzame kerstboom te vinden.

Kerstboom Gratis thuisbezorgd in Amsterdam!

Geen zin om door de straten van Amsterdam te struinen? Bestel je boom lekker vanaf je luie stoel en wij bezorgen hem thuis wanneer het jou uitkomt! Bekijk al onze kerstbomen hier.

Amsterdam-Centrum: Van Eeghenstraat / Van Baerlestraat

Echte Kerstboom Kopen bij de Bloemenstal In hartje Amsterdam, bij de kruising van Van Eeghenstraat en Van Baerlestraat, vind je een bloemenstal die het hele jaar door uitblinkt met prachtige bloemcreaties. Met Kerstmis transformeert deze plek in een kerstbomenparadijs, waar je de perfecte boom voor jouw feestdagen kunt selecteren.

Amsterdam-West: Willem de Zwijgerlaan / Admiraal de Ruijterweg

Kerstbomen en Oliebollen bij de Bloemenstal Deze bloemenstal is een familiebedrijf waar drie generaties je helpen met het kiezen van de ideale kerstboom. Gelegen op de hoek van Willem de Zwijgerlaan en Admiraal de Ruijterweg, is deze locatie ideaal voor West-Amsterdammers. Geniet van een oliebol terwijl je jouw kerstboom uitzoekt!

Oud-Zuid: Cornelis Troostplein – De Pijp

Jonkmans Bloemen: Kerstbomen en Meer Op het Cornelis Troostplein in De Pijp biedt Jonkmans Bloemen een sfeervolle kerstbeleving. Hier kun je niet alleen een prachtige kerstboom aanschaffen, maar ook genieten van heerlijke oliebollen, een echte winterse traktatie.

Eerste Constatijn Huygensstraat / Bosboom Toussaintstraat – West

Gezellige Kerstsfeer met Kerstbomen In de buurt van de kruising Eerste Constatijn Huygensstraat en Bosboom Toussaintstraat wacht een warme en vriendelijke kerstsfeer op je, compleet met fonkelende lichtjes en een diversiteit aan kerstbomen.

Haarlemmerplein – West

Traditionele Kerstbomenstal Het Haarlemmerplein verandert jaarlijks in een gezellige kerstbomenstal, waar veel Amsterdammers uit onder andere de Spaarndammerbuurt en Staatsliedenbuurt hun kerstboom halen. Een traditionele keuze voor een echte kerstboom in Amsterdam-West.

Nieuwmarkt – Centrum

Davidsboom op de Nieuwmarkt Achter de historische Waag op de Nieuwmarkt vind je Davidsboom, een populaire plek voor het kopen van een kerstboom. Met een ruime keuze aan bomen en een nabijgelegen oliebollenkraam is dit een must-visit voor kerstinkopen in het centrum van Amsterdam.

Amstelveenseweg – Zuid

Mandy’s Bloemenshop: Kerstbomen en Versiering Bij Mandy’s Bloemenshop op de Amstelveenseweg kun je niet alleen je kerstboom kopen, maar deze ook laten versieren. Ideaal voor wie in Amsterdam-Zuid woont en een drukke decembermaand heeft.

Westerdoksplein – Centrum

Kerstbomenamsterdam.nl: Diverse Locaties De mannen van Kerstbomenamsterdam.nl verkopen dit jaar hun kerstbomen niet alleen online, maar ook op het Westerdokplein. Met goede parkeermogelijkheden en locaties als de Vijzelgracht, de Houthavens en het Stadionplein, bieden zij een ruime keuze in het centrum van Amsterdam.

Westeinde / Stadhouderskade – Centrum

Divers Aanbod bij de Nederlandse Bank Op de hoek van Westeinde en Stadhouderskade, vlakbij de Nederlandse Bank, vind je vanaf 5 december een uitgebreide selectie kerstbomen. Met zes verschillende soorten vind je zeker een boom die bij jou past, midden in het centrum van Amsterdam.

Marie Heinekenplein – De Pijp

Kerstbomen in het Hart van De Pijp Op het Marie Heinekenplein, in de levendige wijk De Pijp, kun je terecht voor een prachtige kerstboom. Deze locatie is perfect voor inwoners van De Pijp die op zoek zijn naar een lokale, sfeervolle kerstboomkoopervaring.

Kerstboom Inleveren / laten ophalen

Tot slot is het belangrijk om na de feestdagen ook aandacht te besteden aan de duurzame afvoer van je kerstboom. Het juist weggooien van de boom draagt bij aan een groenere stad en zorgt ervoor dat de boom op een verantwoorde manier gerecycled wordt. In Amsterdam zijn specifieke inzamelpunten en data waarop je je kerstboom kunt achterlaten. Deze worden vaak gerecycled tot compost of biomassa, wat weer ten goede komt aan de stad en het milieu.

Voor de exacte data en locaties van de inzamelpunten in Amsterdam, kun je een kijkje nemen op Kerstboom ophalen Amsterdam. Hier vind je alle nodige informatie om ervoor te zorgen dat jouw kerstboom een duurzaam einde krijgt.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook