Garantie en retourneren

— KerstboomThuisGeleverd.nl

Garantie van uw Easy-Fix:
Op de door Kerstboomthuisgeleverd.nl geleverde Easy-Fix is de wettelijke garantietermijn van toepassing. Op de Easy-Fix geven wij twee jaar garantie. De factuur met daarop de omschrijving van de door Kerstboomthuisgeleverd.nl geleverde Easy-Fix is uw garantiebewijs.

Garantie van uw echte kerstboom:
Omdat een echte kerstboom een natuurproduct is kunnen wij geen garantie op uw echte kerstboom geven.

Heeft u een garantie kwestie? Neem contact met ons op via ons contactformulier.

Bestelling annuleren:
Zodra uw bestelling door u is bevestigd bij ons kan deze niet meer geannuleerd worden. Het bezorgproces begint bij ons en bij de kweker. Deze zaagt of rooit voor u specifiek de kerstboom. Om een hoge verse kwaliteit te garanderen gebeurd dit zo laat mogelijk. Om tijdens de drukke periode u als klant toch snel van dienst te zien is het proces van bestellen en bezorgen zoveel mogelijk geautomatiseerd en daardoor onmogelijk om te onderbreken.

Retournering van uw Easy-Fix:
Toch niet tevreden over uw Easy-Fix? Of is het defect? Dat is vervelend. En daar gaan wij iets aan doen. Via ons contactformulier kunt u binnen 24 uur contact met ons opnemen.

Retournering van uw echte kerstboom:
Kerstboomthuisgeleverd.nl selecteert samen met de Nederlandse kerstboomkwekers alleen de beste kerstbomen voor u. Er wordt hierbij gekeken naar de kleur, de symmetrie en een ‘volle’ uitstraling van de boom. Een kerstboom blijft echter een natuurproduct. Alle bomen zien er verschillend uit en kleine afwijkingen maken een boom juist bijzonder en uniek. Er bestaan niet twee dezelfde kerstbomen en daarom vragen wij u om uw speciaal geselecteerde kerstboom te accepteren zoals hij is.

Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn over de geleverde kerstboom, dan horen wij het graag. U kunt binnen 24 uur contact met ons opnemen via het contactformulier. Het is helaas niet mogelijk om een echte kerstboom te retourneren, maar wij voorzien u graag van advies.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook