Over ons

— KerstboomThuisGeleverd.nl

Een echte kerstboom uitzoeken en afhalen: veel mensen die dit een hele rompslomp vinden. Welke soort kerstboom moet je hebben? Hoe krijgen we de kerstboom vervoerd? Dit zijn enkele vragen die wij ons ook vaak stelden bij het uitzoeken van een kerstboom.

Vanuit deze gedachte zijn we gestart met kerstboomthuisgeleverd.nl. Een webshop die echte kerstbomen in diverse soorten en maten gratis bij u thuis aan de deur levert.

Onze webshop staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Wij kiezen uitsluitend voor een kerstboom die op Nederlandse bodem geteeld is.

Daardoor kunnen wij topkwaliteit leveren en hoeft onze kerstboom geen duizenden kilometers af te leggen voordat deze bij u vers in de huiskamer staat.

Wij wensen u een hele fijne kerst!
Jeroen Voorter

Eigenaar kerstboomthuisgeleverd.nl

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lees ook

waarom kerstboom

Waarom een kerstboom met kerst?

Het is een gewoonte om met kerst een kerstboom in huis te hebben. Waarom een kerstboom met kerst? Heeft dat een speciale betekenis? Of is

praxis kerstboom kopen aanbieding

Kerstboom van de Praxis

Zodra de zomer vertrokken is, en de eerste herfstblaadjes al naar beneden dwarrelen begint het kerst hart van de kerst liefhebber alweer keihard te bonken.

Gamma kerstboom

Gamma Kerstboom en de aandachtspunten

Tegenwoordig kun je overal een kerstboom kopen. Bij de lokale bouwmarken, tuincentra, dennenkweker en zelfs online.Met name bouwmarkten bieden steeds vaker bepaalde seizoensproducten aan in