Veel gestelde vragen

Tips bij het kopen van een kerstboom

Welke kerstboom past het beste bij mij?

Kerstboomthuisgeleverd.nl levert verschillende soorten kerstbomen in verschillende maten. Voor uitgebreide informatie over deze soorten kerstbomen verwijzen we u graag door naar onze keuze hulp.

Hoe kan mijn kerstboom naalduitval hebben ondanks het volgen van de tips op kerstboomthuisgeleverd.nl?

Een kerstboom blijft natuurlijk een natuurproduct en enige naalduitval is dan ook niet te voorkomen. Wij zijn er echter van overtuigd dat u met onze tips lang kunt genieten van een prachtige, volle en groene kerstboom.

Hoe kan mijn kerstboom naalduitval hebben ondanks het volgen van de tips op kerstboomthuisgeleverd.nl?

Kerstboomthuisgeleverd.nl werkt alleen samen met enkele gerenommeerde Nederlandse kerstboomkwekers die jarenlang bewezen hebben topkwaliteit te kunnen leveren. Wij selecteren samen met deze kwekers kerstbomen op kleur, symmetrie en een ”volle” uitstraling. Onze bomen worden zo laat mogelijk vers gekapt of gerooid en zo snel mogelijk op transport gedaan. Omdat de ‘perfecte boom’ niet bestaat vragen wij u om de kleine afwijkingen die uw boom bijzonder maken vooral te accepteren, of liever nog, te omarmen.

Mocht u toch het gevoel hebben dat uw kerstboom niet voldoet aan uw verwachtingen, dan kunt u binnen 24 uur contact opnemen via het contactformulier. Helaas is het niet mogelijk om een kerstboom te retourneren.

Informatie over de levering

Wanneer wordt mijn bestelling afgeleverd?

Bij het bestellen van de kerstboom krijgt u een e-mail met de daarop aangegeven datum. Vervolgens wordt er op de dag dat u de kerstboom geleverd krijgt nog een e-mail gestuurd met een indicatie van het tijdstip waarop de levering plaatsvindt.

Kan ik het bezorgadres nog wijzigen?

U kunt het bezorgadres wijzigen tot aan de betaling. Nadat de betaling is voltooid is het helaas niet meer mogelijk om het bezorgadres te wijzigen.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Kerstboomthuisgeleverd.nl doet altijd twee pogingen om een kerstboom bij u thuis te bezorgen. Wilt u graag een derde poging? Tegen een meerprijs van € 17,50 zal onze transporteur nogmaals een poging doen om een kerstboom bij u thuis af te leveren.

Wat zijn jullie bezorgdagen?

Onze bezorgservice zit eigenlijk heel simpel in elkaar. In de volgende link vindt u een tabel met daarin een overzicht van de bestel- en bezorgdata: https://kerstboomthuisgeleverd.nl/levering/

Levert kerstboomthuisgeleverd.nl kerstbomen door heel Nederland?

Ja, kerstboomthuisgeleverd.nl levert de kerstbomen gratis door heel Nederland.

Wordt een kerstboom inclusief kerstboomstandaard geleverd?

Nee, een kerstboom wordt niet met kerstboomstandaard geleverd. Onze kerstbomen zijn helemaal voorbereid op het gebruik van de Easy-Fix, welke wij ook aanbieden in onze webshop. Het installeren van de kerstboom verloopt met dit systeem probleemloos en de kerstboom staat altijd recht.

Algemene informatie

Wat houdt duurzaam ondernemen in voor kerstboomthuisgeleverd.nl?

Duurzaam ondernemen is voor kerstboomthuisgeleverd.nl: rekening houden met de omgeving, het milieu, onze medewerkers en onze zakenpartners. Wij hebben altijd als doel om een betrouwbare partner te zijn met respect voor het milieu. Een voorbeeld: wij kiezen uitsluitend voor kerstbomen van Nederlandse bomen. Naast het uitstekende klimaat in Nederland hoeven onze kerstbomen daardoor geen duizenden kilometers af te leggen voordat ze in de huiskamers staan.

Hoe plaats ik de kerstboom op de kerstboomstandaard Easy-Fix?

Voor de werking van de Easy-Fix verwijzen wij u graag door naar de kersboomstandaard pagina waarin duidelijk te lezen is hoe de Easy-fix precies werkt.

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lees ook

waarom kerstboom

Waarom een kerstboom met kerst?

Het is een gewoonte om met kerst een kerstboom in huis te hebben. Waarom een kerstboom met kerst? Heeft dat een speciale betekenis? Of is

praxis kerstboom kopen aanbieding

Kerstboom van de Praxis

Zodra de zomer vertrokken is, en de eerste herfstblaadjes al naar beneden dwarrelen begint het kerst hart van de kerst liefhebber alweer keihard te bonken.

Gamma kerstboom

Gamma Kerstboom en de aandachtspunten

Tegenwoordig kun je overal een kerstboom kopen. Bij de lokale bouwmarken, tuincentra, dennenkweker en zelfs online.Met name bouwmarkten bieden steeds vaker bepaalde seizoensproducten aan in