Gamma Kerstboom en de aandachtspunten

Gamma kerstboom

Tegenwoordig kun je overal een kerstboom kopen. Bij de lokale bouwmarken, tuincentra, dennenkweker en zelfs online.
Met name bouwmarkten bieden steeds vaker bepaalde seizoensproducten aan in hun winkel naast hun reguliere aanbod. Afgelopen jaren introduceerde de Gamma zelfs een heuse Gamma kerstboom tussen het sanitair, elektra en de ijzerwaren.

Het draagt absoluut bij aan de kerstsfeer in de winkel, en de populariteit van de Kerst is sowieso aan het toenemen na alle commotie om het Sinterklaas feest. Vaak worden de winkels de dag na Sinterklaas al in de kerstsferen gebracht. Wij zien dit ook terug in onze online verkoop. Steeds eerder worden kerstbomen besteld en bezorgd. Daarnaast neemt de populariteit van een echte kerstboom toe de laatste jaren. Redenen hiervoor zijn de duurzame gedachte en het nostalgische gevoel ten opzichte van een kunst kerstboom.

Dit betekent dat een echte kerstboom het langer dient vol te houden in een warme woning tot en met de Kerst. Kwaliteit wordt steeds belangrijker, en het moment van het rooien van de boom kan niet vers genoeg zijn. Een verse kerstboom herkent u aan glanzende en sterke naalden. Kijk ook altijd even hoeveel naalden er al onder een boom liggen.
Daarnaast is de verzorging na het plaatsen ook belangrijk. Hiervoor kun je hier enkele tips vinden.

Conclusie is dat kwaliteit van een dennenboom steeds belangrijker wordt en uit eerder onderzoek naar voren is gekomen dat er ook grote verschillen zijn in kwaliteit.

Denk daarom bij het gemak om een gamma kerstboom aan te kopen naast een doos schroeven ook even aan de kwaliteit en de tijd die de kerstboom mee dient te gaan.

Best verkochte Gamma kerstboom zonder kluit

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook