De online kerstboomwereld

De online verkoopwereld groeit ieder jaar verder door. Van seksspeeltjes tot auto’s, alles is te krijgen op internet.
Waarom niet online een kerstboom kopen?
Dat was de gedachte van Jeroen Voorter uit Helden. “We merkten dat steeds meer consumenten het uitzoeken en afhalen van een kerstboom een behoorlijke rompslomp vinden”, vertelt hij. Want welke boom moet je hebben, en hoe krijg je die thuis? “Nu kunnen mensen 24 uur per dag, 7 dagen per week een kerstboom uitzoeken en bestellen, die wij bij ze thuisbrengen.”

Online een kerstboom kopen is voor sommige consumenten wel een drempel. Je kan de kerstboom immers niet uitzoeken, en moet er maar vanuit gaan dat de kerstboom die de webshop uitkiest ook jou keuze is. Een goede kwaliteit kerstbomen is voor een webshop daarom van nog groter belang dan voor de huisverkoop.

Ook Jeroen is van mening dat een goede kerstboom vers moet zijn. “De herkomst speelt daarbij een belangrijke rol. Veel kerstbomen die via internet worden aangeboden, zijn in Denemarken geteeld. Ver voor de kerst worden ze al gerooid, waarna ze op een lang transport moeten. Hoe vers is een kerstboom dan nog als hij in Nederland aankomt?”
Om die reden verkoopt zijn webshop Kerstboomthuisgeleverd.nl alleen bomen die in Nederland geteeld zijn.
En laat je van tevoren goed informeren voor je online een kerstboom koopt.

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

waarom kerstboom

Waarom een kerstboom met kerst?

Het is een gewoonte om met kerst een kerstboom in huis te hebben. Waarom een kerstboom met kerst? Heeft dat een speciale betekenis? Of is

praxis kerstboom kopen aanbieding

Kerstboom van de Praxis

Zodra de zomer vertrokken is, en de eerste herfstblaadjes al naar beneden dwarrelen begint het kerst hart van de kerst liefhebber alweer keihard te bonken.

Gamma kerstboom

Gamma Kerstboom en de aandachtspunten

Tegenwoordig kun je overal een kerstboom kopen. Bij de lokale bouwmarken, tuincentra, dennenkweker en zelfs online.Met name bouwmarkten bieden steeds vaker bepaalde seizoensproducten aan in