Een origineel relatiegeschenk

Uitdagende opdracht

Het is tijd voor de personeelsafdeling soms de meest uitdagende opdracht van het jaar op het werk! Nee, het is niet Valentijnsdag, en ook niet de beoordelingsgesprekken. Nee, dit is een opdracht die sommige collega’s slechte nachten bezorgd. Het is een opdracht waarop iedereen al zijn ideeën loslaat , je het bijna nooit voor iedereen goed doet maar er toch wordt verwacht dat er iets aan gedaan wordt. Het is bijna tijd om na te gaan denken over een origineel relatiegeschenk of kerstgeschenk aan medewerkers of trouwe klanten.

Waardering

Als we de woorden relatiegeschenk zeggen, voel je misschien al de haren op de achterkant van je nek opkomen. Het is een mix van vreugde, angst en schaamte. Tuurlijk, sommige collega’s hebben het aardig onder de knie, sommige bedrijven doen al jaren hetzelfde en natuurlijk zijn er ook bedrijven die er niet aan meedoen, en hier zelfs bewust niet voor kiezen. Toch weten medewerkers een kerstgeschenk bijvoorbeeld heel erg te waarderen. Trouwe klanten weten een relatiegeschenken ook te waarderen! Zeker als het iets origineels is. En laat dit nu net het lastige zijn, want een origineel relatie of kerstgeschenk bedenken is precies dat wat het lastig maakt.

Dus, wat gebeurt er als het jouw taak is om het relatie of kerstgeschenk te bedenken? Je moet alles op alles zetten, iedereen verwacht grote dingen, en als je ze in de steek laat, zul je voor altijd bekend staan als de collega die dit heeft verpest. Kun je je voorstellen dat iedereen op kantoor praat over hoe je je enige plicht om het kerstkado te verzorgen hebt verzaakt! Het is dus wel een behoorlijke uitdagende opdracht ieder jaar.

Origineel relatiegeschenk

Denk bijvoorbeeld eens aan een echte kerstboom. Je kunt jezelf misschien niet redden van de schaamte als het cadeau niet wordt gewaardeerd, maar bij een echte kerstboom weet je in ieder geval zeker dat het een origineel cadeau is wat veel collega’s en bedrijven heel erg weten te waarderen.
Veel bedrijven en collega’s zijn in de wintermaanden namelijk op zoek naar een kerstboom om hun locatie in de kerstsferen te brengen. En laat dit nu net door bedrijven en collega’s als een echte rompslomp te worden ervaren.

Optie één, die naar onze bescheiden mening zowel de meest duurzaam als veiligste is, is om voor een echte kerstboom te kiezen. Met de juiste standaard en soort kerstboom is de boom sneller op te zetten en is er nauwelijks naalduitval. Daarnaast gaat er natuurlijk niets boven de geur van een echte kerstboom. Op deze manier creëer je een echt kerstwonderland op kantoor of bij je thuis.
Optie twee is het geheel laten bezorgen van een kerstboom met standaard op locatie. Je kunt het aan de kerstboomexpert overlaten, en het jezelf gemakkelijk maken door de boom op kantoor of, bij je collega of trouwe klant op locatie te bezorgen.

Hoe dan ook, een kerstboom op kantoor of andere locatie, zorgt altijd voor blije gezichten en een echt kerstgevoel. De geur van een vers gezaagde kerstboom, daar kan weinig anders tegenop.
Ach, het is een origineel idee en vaak zijn de reacties positief, verrassend en je kunt weer een jaar nadenken over nieuwe kerst of relatiegeschenken.

Coronaproof

Daarnaast is er natuurlijk volop onzekerheid vanwege Corona en de (on) mogelijkheden die er op dit moment spelen bij het bestellen van relatie of kerstgeschenken.
Ben daarom goed voorbereid en maak je klaar voor wat er komt. Een echte kerstboom op locatie bezorgen is in ieder geval een volledig corona-proof cadeau.
Doe er je voordeel mee!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook