Kerstboom kopen in Den Haag

nordmann kopen in den haag

Kopen van een kerstboom in Den Haag

Als je in december op zoekt wilt naar een mooie kerstboom in de omgeving van Den Haag dan heb je talloze mogelijkheden. Ook in steden als Amsterdam als Utrecht zijn er diverse mogelijkheden. In dit artikel richten we ons echter op de omgeving Den Haag. In Den Haag is er een ruime keuze aan kerstbomen; verschillende soorten en maten, gezaagd of in pot en met of zonder verlichting. Wanneer je er nog niet uit bent wat je precies wil, dan staan de verkopers graag voor je klaar voor advies.

Hieronder staan een aantal voorbeelden uit het aanbod in de regio Den Haag:

  • De Nordmann kerstboom; deze soort is al jaren de populairste kerstboom van Nederland. De Nordmann is een mooie, volle, wat bredere boom, houdt zijn naalden lang vast en de naalden prikken niet. Door de pinwortel is de Nordmann minder geschikt om in kluit uit te steken. De Nordmann wordt dan ook vooral gezaagd verkocht.
  • De Fraseri kerstboom; deze soort is in opkomst de laatste jaren. De Fraseri is iets minder breed dan de Nordmann en daardoor geschikt voor in kleinere ruimtes. De naalden van de Fraseri prikken ook niet en de boom houdt zijn naalden lang vast. De Fraseri is ook goed met kluit uit te steken, waardoor hij in tegenstelling tot de Nordmann ook vaak met kluit verkocht wordt.
  • De Servische spar kerstboom; de Servische spar is een kerstboom met een slanke, sierlijke groei. De servische spar groeit sneller dan de Nordmann en de Fraseri en is daardoor een goedkoper alternatief. De naalden van deze boom prikken wel. Deze boom is zowel in kluit als gezaagd leverbaar.
  • Kunstkerstbomen (in diverse kleuren).

Wanneer je weet welke soort je wil (en gezaagd of in kluit) dan hoef je alleen nog maar de lengte uit te kiezen. De kerstbomen voor de particulier zijn leverbaar vanaf +/- 80cm tot 300cm. Uiteraard zijn er ook kleinere en grotere bomen beschikbaar, maar die zie je niet zo snel bij een kraam op de hoek van de straat. Neem hiervoor contact op met een professionele kerstboomteler.

Kerstboom online kopen in Den Haag

Wanneer je een mooie boom hebt uitgekozen, maar je niet in de gelegenheid bent om deze zelf te vervoeren, kun je in Den Haag voor een klein bedrag de boom bij je thuis laten bezorgen. Natuurlijk kun je ook de kerstboom online kopen bij een gerenommeerde kerstboomwebshop, die zorgt voor de beste kwaliteit kerstbomen waardoor u gegarandeerd bent van een mooie boom met kerst.

Natuurlijk kun je ook voor een groot assortiment kerstboomversiering in Den Haag terecht. Den Haag heeft alles om je huis en mogelijk ook jezelf helemaal in kerstsferen te brengen. Zo is er álles te vinden om je boom prachtig te versieren, de tafel op te dekken, raamdecoratie, (de buitenkant van) je huis te versieren en zelfs om jezelf te verkleden.

Kortom, in Den Haag ben je op de goede plek om alles rondom kerst in huis te halen. Naast een enorm aanbod staan er ook medewerkers voor je klaar met advies en tips voor het onderhoud van de kerstboom. Bijvoorbeeld:

  • Waarom je de boom moet laten acclimatiseren;
  • Wat de beste plek in huis is voor de kerstboom;
  • Hoe vaak de kerstboom water nodig heeft;
  • Hoe je de boom zo lang mogelijk in top conditie houdt.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook